Seria EWS Industrial

Seria EWS Industrial

Seria EWS Industrial

CLACK-DUPLEX-VANA-NOUA-OKMDedurizatoarele Expert Water Duplex sunt construite special pentru tratarea apei din locatiile cu un numar mare de persoane, precum blocuri, hoteluri, pensiuni, sau orice fel de comunitate. De asemenea, aceste sisteme sunt ideal pentru aplicatiile industriale, unde se doreste O FUNCTIONARE CONTINUA 24/24.

Dimensionarea sistemelor Expert Water le permite sa functioneze la debite mari si cu pierderi mici de presiune. Ele dispun de un controller care permite programarea parametrilor de functionare in detaliu.

  • Electronica volumetrica
  • Regenerare in functie de timp si de volum
  • Afisaj electronic
  • Injectie proportionala de saramura
  • Sigur pentru utilizarea industria alimentara
  • Pierdere de presiune mica in functionare
  • Spre deosebire de alte sisteme conventionale regenerarea consuma cu pana la 50% mai putina sare si apa.

Sistemele de dedurizare Expert Water se pot configura si livra in variantele SIMPLEX sau MULTIPLEX, cu 2, 3, 4, 5, sau 6 tancuri de rasina cationica per sistem. Se pot proiecta sisteme clasice de dedurizare, sau sisteme complexe care pot trata  in plus si MANGANUL, FIERUL SI AMONIUL. Acestea folosesc rasina ECOMIX, o inovatie care s-a dovedit a fi una dintre cele mai bune rasini cationice din lume.

Alternativ: Unitatile functioneaza alternativ rotite de soft in functie de consumul de apa. O unitate se afla in stand-by pana cand o alta unitate care furnizeaza apa dedurizata se incarca cu calcar. In acest moment unitatea care era in stand-by este pusa in functiune si cea plina cu calcar este trecuta in procedura de regenerare. Cand regenerarea acesteia este finalizata unitatea este trecuta in stand-by, ca rezerva  pana cand o alta unitate se va epuiza si cea regenerata va lua locul acesteia in sistem.

Debit maxim:  Intr-un singur moment, se pot afla in stand-by una sau mai multe unitati (mai multe in cazul in care sistemul e mai mare decat duplex). Sistemul ofera posibilitatea introducerii unui debit maxim in controller, iar la atingerea acestui debit, una sau mai multe dintre unitatile aflate in stand-by vor incepe sa functioneze. Prin acelasi mecanism, cand se inregistreaza o scadere a debitului de apa consumata, una sau mai multe unitati sunt curatate automat si apoi trecute pe stand-by. Ciclul se va relua in momentul in care se va atinge un nou varf al debitului. Pentru dimensionarea personalizata a unui sistem de dedurizare sau dedurizare / deferizare /demanganizare industrial contactati un reprezentatnt de vanzari (CONTACT)

Sisteme multiple - 1 pana la 6 tancuri / sistem 

dedurizator quadruplex clack

 

Ne puteti contacta folosind formularul urmator:

Numele (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj