DESPRE NOI

DESPRE NOI

IMA CONCEPT este o societate infiintata in anul 2008 cu ambitia si dorinta de a reusi sa devina Numarul Unu in ceea ce face.

Am respectat mereu clientul si dorintele lui, iar profesionalismul si promptitudinea ne conduc in toata activitatea nostra.

Suntem un colectiv dinamic, tanar, cu rabdarea si perseverenta de a va asigura o calitate superioara apei folosita de dumneavoastra, utilizand echipamente de ultima ora in domeniu.

Asiguram solutii profesionale de tratare a apei atat la nivel casnic cat si industrial, ca zona de lucru acoperind intreg teritoriul tarii.

Gama de sisteme oferite este de cel mai inalt nivel calitativ, producatorul avand o experienta de peste 80 ani in domeniu cu o acoperire a pietei de desfacere de 25 % la nivel mondial.

Incercam mereu sa devenim si mai buni, sa fim si mai eficienti si sa va oferim solutii perfecte la un raport calitate / pret excelent.

IMPORTANT

Modalitatea prin care se incheie contracte la distanta pe acest website este prin utilizarea ca mijloc de comunicare la distanta: convorbirea telefonica (pentru detalii consulta sectiunea "Termeni si Conditii")

Procesul de vanzare-cumparare a unui astfel de sistem implica o dimensionare tehnica particularizata pentru fiecare client realizata dupa o analiza a apei si a conditiilor tehnice ale locatiei dumneavoastra pentru a fi siguri ca sistemul achizitionat este cel de care aveti nevoie si care va aduce un plus de calitate si confort.

Va asiguram G R A T U I T analiza fizico-chimica a urmatorilor parametri ai apei : pH, duritate, conductivitate (TDS), nitrati, nitriti, fier, mangan ! (pentru detalii consultati sectiunea "Termeni si Conditii")

De asemenea, asiguram servicii de intermediere a analizelor intre client si laboratoare specializate. Tehnologiile de ultima generatie folosite in producerea, cat si in functionarea echipamentelor le recomanda a fi cele mai performante la ora actuala GARANTAT

IMA CONCEPT

Avem ca obiect de activitate instalarea, mentenanta si asigurarea garantiei sistemelor de tratare a apei -dedurizatoare - filtre - osmoza inversa - sterilizatoare uv - deferizare - desulfurare.

Ne puteti contacta folosind formularul urmator:

    Contact
    Telefon
    WhatsApp