Filtrare

Filtrarea apei

In majoritatea cazurilor, atat apa de put, cat si cea de retea prezinta turbiditate (sedimente), dar masura in care este prezenta aceasta problema poate varia. In cazul in care este vizibila cu ochiul liber, apa este tulbure, dar chiar daca nu se poate vedea propriu-zis, tot afecteaza organismul si instalatiile din locatie.  Se mai poate intampla ca apa sa prezinte alte probleme, precum: contaminanti organici, hidrogen sulfurat, metale - fier si mangan - nitrati, clor, s.a. Solutiile sunt de mai multe feluri, de la filtrele domestice cu cartuse schimbabile, pana la filtre automate care isi regenereaza singure mediul filtrant. Toate instalatiile sanitare care intra in contact cu apa si toate sistemele de tratare trebuiesc protejate de sedimente.

 filtrare

FILTRE

FILTRU REZIDENTIAL – detalii Protejeaza robinetii, retinand sedimentele de pana la 20 microni, pe baza unui cartus schimbabil din polipropilena.

FILTRU CENTRIFUGAL– detalii Are tot o finete de filtrare de 20 microni. Functionarea se bazeaza pe o elice care imprima forta necesara filtrarii, iar sedimentul se poate observa prin bolul transparent.

FILTRU AUTOMAT – Are finetea de filtrare de 5 microni si in plus, mai filtreaza si gustul, culoarea, mirosul si clorul. Mediul filtrant este alcatuit din carbune activ, turbidex si zeolit, iar sistemul este controlat de microprocesor. Astfel, se poate regenera automat la o ora prestabilita si dupa consumul unui volum optim.
Exista atat in varianta de uz casnic, cat si in cea de uz industrial.

 

Ne puteti contacta folosind formularul urmator:

Numele (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj