Puteti gasi cel mai bun dedurizator de pe piata la IMA Concept, sub marca Expert Water. Pentru a fi cel mai bun, un dedurizator trebuie sa fie cel mai fiabil, cel mai compact, sa aiba cel mai mic consum si sa dea randamentul dorit.

1) O functie foarte importanta a unui dedurizator Expert Water este regenerarea in functie de timp si de volum. Microprocesorul sistemului va inregistra consumul statistic de apa pe o perioada de 2 luni si astfel, va putea sa porneasca regenerarea la momentul optim. Ora la care sa aiba loc procesul de regenerare poate fi setata, dar sistemul nu functioneaza in timpul procesului de regenerare. De aceea, trebuie ca ora aleasa sa fie una la care nu se consuma in mod normal apa (eventual, in timpul noptii). Prin inregistrarea consumului statistic, dedurizatorul se va regenera automat inaintea unui momet in care consumul de apa este de regula mare. Spre exemplu, daca de obicei joi spalati hainele la masina, iar ora regenerarii este setata la 03:00 dimineata,  atunci dedurizatorul se va regenera in noaptea de miercuri spre joi. In acest fel, veti avea apa dedurizata pentru spalatul rufelor.

2) Cel mai bun dedurizator de pe piata este dotat cu o memorie de lunga durata, care vine in ajutor in cazul penelor de curent. In cazul in care curentul este intrerupt pentru 2 ore sau mai putin, sistemul isi va relua functionarea fara a fi afecatat in vreun fel. In cazul in care pana de curent dureaza mai mult de 2 ore, nu se vor sterge setarile sistemuluisi va trebui doar sa setati din nou data si ora.

3) Rasina de dedurizare este compusa din particule monosferice, uniforme si este fabricata de marele producator Dow. Cu cat dimensiunea particulelor este mai mare, cu atat va fi necesara mai multa saramura pentru regenerare. Rasina Dow face ca regenerarea sa fie mai eficienta si debitele sa fie mai mari deoarece particulele au dimensiuni reduse. Cel mai bun dedurizator de pe piata nu lasa duritatea sa scape, multumita dimensiunii foarte reduse a grauncioarelor.

4) Un sistem Expert Water dispune si de alte doua functii care asigura un consum de sare si de apa cu 70% mai scazute fata de sistemele conventionale:

– avertizeaza in cazul in care este scazuta cantitatea de sare din vasul de stocare
– ofera posibilitatea de a introduce si de a modifica valoarea duritatii apei

Contact
Telefon
WhatsApp