Cel mai bun purificator prin osmoza inversa de pe piata

IMA Concept va ofera cel mai bun purificator prin osmoza inversa de pe piata. Osmoza inversa este, in general, o metoda  eficienta de purificare a apei, iar EW50 are in plus beneficii care il fac unic.

Membrana de osmoza inversa este cea mai importanta parte a unui purificator, iar membrana lui EW50 este produsa de Dow Water SUA, liderul mondial pe piata membranelor de osmoza inversa. Membrana osmotica are o importanta fundamentala pentru sistem deoarece finetea sa de filtrare este de 0,001 microni, un micron fiind de 90 de ori mai mic decat diametrul unui fir de par.  Unul dintre lucrurile care il face pe EW50 sa fie cel mai bun purificator prin osmoza inversa de pe piata este faptul ca membrana sa face parte din seria Filmtec.

sistem-de-osmoza-inversa-expert-water-50-fara-pompa-833

Ce aduce in plus o membrana Filmtec:

– Capacitatea de rejectie a sarurilor este de 99%

– In cazul in care apa tratata prezinta duritate, lucru nociv pentru membrane, membrana Filmtec va avea o durata de viata mai lunga decat membranele conventionale

– Orice membrana osmotica trebuie sa fie initial activata pentru ca ulterior capacitatea de rejectie a sarurilor sa atinga un nivel stabil. In cazul membranei Filmtec, aceasta activare se produce intr-un timp mai scurt fata de alte membrane

Spre deosebire de alte purificatoare, EW50 are o carcasa de plastic in compozitia careia nu se gasesc:

– Bisfenol A

– Plumb

EW50 este, astfel, cel mai bun purificator prin osmoza inversa de pe piata si datorita absentei acestor doi factori de risc. Purificatorul este dotat si cu un cartus de remineralizare care intra in contact cu apa in ultima etapa a procesului de tratare. Mineralele din apa sunt benefice pentru organism, iar in natura apa le colecteaza din contactul cu anumite roci. Un cartus de remineralizare contine fragmente din astfel de roci si astfel, este replicat procesul natural.

EW50 poate fi montat atat in locuinte, cat si in spatii de birouri si poate fi dotat cu pompa de presiune, in functie de nevoile din locatie.

Contact
Telefon
WhatsApp