Cel mai bun sistem de tratare hidrogen sulfurat

Cel mai bun sistem de tratare hidrogen sulfurat se remarca printr-o tehnologie unica si prin faptul de a fi ieftin si compact.

Hidrogenul sulfurat

Aceasta substanta mai este denumita si „acid sulfhidric” si este un gaz incolor, care in stare pura este inflamabil. Hidrogenul sulfurat ajunge sa contamineze apa in principal din cauza bacteriilor care folosesc sulful ca sursa de energie. Apele subterane pot fi contaminate cu hidrogen sulfurat rezultat din descompunerea resturilor vegetale.

Atunci cand hidrogenul sulfurat contamineaza apa, acesta este responsabil pentru:

  • corodarea instalatiilor din otel, cupru sau alama
  • alterarea gustului cafelei si ceaiului, precum si decolorarea acestora
  • aparitia unor pete foarte inestetice pe obiectele sanitare, galbene sau negre
  • distrugerea rasinii de dedurizare, in cazul in care avem instalat un dedurizator

Sistemul depasit de eliminare a hidrogenului sulfurat din apa

Pentru a intelege ce aduce in plus EWH2S si ce il face cel mai bun sistem de tratare hidrogen sulfurat de pe piata, trebuie mai intai sa vedem cum functioneaza un sistem conventional de desulfurare. Metoda depasita de desulfurarea se produce in mai multe etape si necesita multe componente costisitoare si astfel, pretul total depaseste 15000 lei. Prima faza este clorinarea apei, care are loc intr-un vas in care apa este colectata. Sunt necesare o pompa speciala pentru introducerea clorului si un debitmetru, care masoara cantitatea de apa din vas. Un injector special aereaza apa si urmeaza apoi ultima faza a procesului, declorinarea apei prin intermediul unu filtru automat cu carbune activ.  Pe langa pretul ridicat, acest sistem implica si o suprafata mare.

Cel mai bun sistem de tratare hidrogen sulfurat

  • EWH2S este cel mai bun desulfurator de pe piata deoarece este la fel de eficient ca un sistem conventional, vine la jumatate de pret, este mult mai compact si elimina in plus si fierul si manganul.
  • Bazandu-se pe o tehnologie unica, filtrul EWH2S este capabil de a oxida sulful prin injectarea de aer. Acest proces creeaza precipitate care sunt apoi usor de eliminat.
  • Spre deosebire de alte sisteme de desulfurare, EWH2S nu introduce chimicale in apa si astfel, este mai sustenabil din punct de vedere ecologic.

Tratarea apei se realizeaza in doua etape:

  1. Sulful si fierul sunt oxidate, iar ca urmare, apa isi pierde mirosul neplacut si capacitatea de a provoca problemele amintite mai sus.
  2. In momentul in care apa trece prin mediul catalitic, acesta retine fierul.
Contact
Telefon
WhatsApp