Dedurizator apa Expert Water

Alegeti un dedurizator  apa Expert Water – este un sistem de tratare a apei care elimină problemele legate de calcar in totalitate si sigur .

Acest dedurizator apa Expert Water functioneaza cu rasini schimbatoare de ioni . Ele retin calcarul , ulterior curatand si drenand catre canal acest calcar cu ajutorul unei solutii saline.

Tot procesul descris mai sus este automat.

Un dedurizator se va monta obligatoriu dupa un filtru de sedimente.

Fara acest filtru un dedurizator se va distruge in scurt timp daca vor intra sedimente in interiorul lui.

Consumabile si intretinere Dedurizator apa Expert Water

Beneficiarul nu trebuie decat sa alimenteze periodic cu sare tablete.

Foarte important este ca filtrul instalat inainte de dedurizator sa fie curat.

O revizie anuala este binevenita pentru a fi siguri ca totul functioneaza in parametrii.

Duritatea apei – Generalitati

O apă poate fi considerată dură dacă are un conținut de săruri de calciu și magneziu peste un anumit prag. Sărurile sunt colectate de apă din natură deoarece apa pe care o întâlnim în jur nu este 100% pură niciodată.

Pentru a măsura nivelul durității, se folosesc fie gradele franceze, fie gradele germane:

1° francez echivaleaza cu 10 mg/litru de calcar

1° german = 1,78° franceze

Testarea duritatii apei se face cel mai frecvent cu testere prin titrate . Cu Picatura. Acestea ne spun duritate cu o precizie mare astfel ca dimensionand dedurizatroul dupa aceste analize dedurizatorul va fi eficient.

Apa dura rezolvata cu un dedurizator apa

Apa dura este considerata peste 5 grade germane. Desi nu exista o limita superioara data de legea apei potabile, cu totii stim problemele cauzate de calcar.

Un dedurizator apa Expert Water automat cu regenerare volumetrica va reduce nivelul calcarului si va furniza o apa dedurizata dupa instalare

Dedurizator apa Expert Water cu Automatizare CLACK SUA

Sistemul cu un randament si o fiabilitate foarte mare este dedurizatorul Expert Water. El este echipat cu o vana de control CLACK SUA. Acest producator de renume, Clack, si-a demonstrat fiabilitatea in ultimii 45 de ani. Vana CLACK este extrem de usor de servisat si de reparat ceea ce o face sa fie o alegere excelenta pe termen lung.

Este echipat cu o rasina schimbatoare de ioni economica din punctul de vedere al consumului de sare. Cantitatea consumata este de 120 grame per litru de rasina per regenerare.

Clack este cel mai mare producator de vane pentru dedurizare.

Duritatea in Romania

În București apa de rețea are duritate ce variază între 7°-10° G. Apa din Constanța este mai dură, având în jur de 25° G. Iar cea din Târgu Mureș are o duritate de aproximativ 3° G. Puțurile săpate la o adâncime mai mică de 60-70 m au de obicei o duritate mare în România.

Problemele cauzate de calcar

Apa dură provoacă mai multe probleme în locuință, de la pete inestetice pe obiecte sanitare până la ineficiența centralei termice. Spălatul rufelor este îngreunat de apa dură:

– La niveluri ridicate de duritate, sărurile interacționează cu ingredientele active ale detergenților și astfel, ele își pierd eficiența. S-au făcut chiar estimări potrivit cărora, folosim cu până la 50% mai mult detergent când apa este dură.

– Calcarul se va depune pe haine și ca urmare, țesăturile vor deveni mai fragile. Aceste depuneri nu se pot remarca cu ochiul liber. Din cauza fragilității țesăturilor, hainele se pot rupe sau toci ușor.

– Pe interiorul țevilor din mașina de spălat rufe, se vor depune minerale care vor strica în timp mașina.

Tratarea apei

Sistemul tratează apa retinand calcarul , și astfel, duritatea nu mai este o problemă în locatia in care se instaleaza.

Daca un dedurizator este dimensionat corect duritatea apei va scadea pana la sub 3 grade germane.

Nu vor mai exista depuneri în interiorul mașinii de spălat, interiorul țevilor, al caloriferelor, a centralei termice, sau a boilerului. Sunt prevenite și depunerile de pe suprafețele robineților dupa instalarea unui dedurizator apa Expert Water

Cum alegem un dedurizator apa

Pentru dimensionarea corectă a unui dedurizator este important să apelăm la specialiștii Ima Concept

Consultantii va vor ajuta in urma unei experiente de 10 ani in acest domeniu. Alegerea trebuie sa fie una riguroasa pentru o eficienta maxima a unui dedurizator.

Un dedurzator apa care nu este dimensionat corect poate sau sa fie ineficient sau sa aiba un cost nejustificat pentru problema dvs.

Informațiile necesare vor fi: – duritatea apei, volumul apă / 24 h , număr de băi și de bucătării.

Locul montajului este foarte important deasemenea. Un dedurizator apa Expert Water trebuie sa fie instalat inainte de orice consumator din locatie.

Cumpara Dedurizator apa Expert Water !

Sunati acum la 0730 50 85 45

sau trimite-ne un email la marius.tanase@imaconcept.ro

Va fi placerea noastra sa va oferim cele mai bune solutii si servicii !

Contact
Telefon
WhatsApp