Duritatea apei si inca trei probleme, rezolvate de un singur filtru

Duritatea apei, continutul de fier, mangan si respectiv, amoniu, sunt patru probleme care in mod conventional trebuiesc tratate prin trei filtre automate. Insa, prin folosirea mediului filtrant Ecomix, multifunctional, se pot trata patru problemele.

Probleme comune ale apei

– Duritatea apei: calcarul se depune in timp pe interiorul tevilor si le reduce, astfel, diametrul si le poate chiar infunda, in timp. Depuneri inestetice se formeaza si pe obiectele sanitare. In afara de problemele asociate depunerilor, duritatea apei ingreuneaza spalatul rufelor si spalarea personala. Pentru rufe va fi necesara o cantitae mai mare de detergent, iar tesaturile se vor deteriora, pe cand spalatul personal va fi ingreunat din cauza unui film invizibil format pe piele, ce va retine praful si bacteriile.

– Fierul in apa: confera apei un gust metalic, iar in contact cu oxigenul (dupa ce apa paraseste robinetul) duce la aparitia unor pete rosiatice-maronii. In timp, aceste particule vor forma depuneri pe vasul de toaleta si in unele cazuri, chiar si pe haine.

– Manganul in apa: manganul se gaseste deseori in apa impreuna cu fierul si de aceea, problemele manganului sunt asemanatoare cu cele ale fierului. Cand apa cu mangan e expusa la oxigen, in ea apar pete maronii-negricioase, ce in timp pot forma depuneri.

– Un dedurizator care nu foloseste Ecomix este vulnerabil la riscul de a se infunda cu fier si mangan.

– Amoniul in apa: in situatia in care apa cu continut de amoniu trece printr-un filtru de demanganizare, ea capata un gust neplacut, de pamant. In cazul in care filtrul ar fi colonizat de bacterii care oxideaza amoniul, bacteriile ar produce nitriti in apa.

Ce aduce in plus Ecomix

Un mediu filtrant care trateaza duritatea apei, fierul, manganul si amoniul

Ecomix este rezultatul final al unei cercetari in care au fost studiate si testate peste 80 de materiale. Inventia dateaza de acum 17 ani si este disponibila in peste 30 de tari in momentul de fata. Ecomix este produs in Germania.

Avand in vedere faptul ca un filtru cu Ecomix poate tratata 4 probleme ale apei, el este o alternativa la utilizarea in paralel a 3 filtre conventionale:

– filtrul de deferizare, demanganizare

– filrul de dedurizare

– filtrul pentru tratarea amoniului

Nu numai ca sunt economisiti multi bani in felul acesta, dar nici nu va veti mai confrunta cu efortul de a le monta in paralel.

Ecomix este alcatuit din 5 materiale diferite:

– Rasina inerta are rolul de a elimina fierul oxidat si de a asigura o distributie uniforma in timpul regenerarii.

– Rasina FerroSorb retine fierul si manganul prin procesul de adsorbtie.

– Rasina HumiSorb reține substantele organice naturale prin interactiune electrostatica.

– Rasina cationica (schimbatoare de ioni) retine ionii de calciu si magneziu, eliminand, astfel, duritatea.

– Suportul de cuarț.

Contact
Telefon
WhatsApp