Ecomix, pentru duritatea apei, fier, mangan și amoniu

Dacă apa dvs. este dură și pe deasupra, contaminată cu fier, mangan și amoniu, atunci mediul filtrant Ecomix este cea mai eficientă soluție deoarece le poate trata pe toate trei.

Duritatea apei

Calcarul poate colmata în timp țevile și este responsabil pentru depunerile inestetice de pe obiectele care intră în contact cu apa. Se va impune o cantitate mai mare de detergent, decât pentru apa lipsită de duritate. Duritatea apei face ca țesăturile hainelor să se înăsprească prin spălare.

Fierul și manganul în apă

Imprimă apei un gust metalic și provoacă apariția unor particule închise la culoare care se depun pe obiectele sanitare și chiar și pe haine, într-unele cazuri. Un dedurizator convențional, care nu folosește rășină Ecomix poate fi înfundat de fier și de mangan.

filtrare

Amoniul

Apa tratată cu un filtru convențional de demanganizare capată un gust neplăcut, de pământ, în cazul în care apa conține și amoniu într-o concentrație mare.

Ce aduce nou Ecomix

Ecomix a fost inventat în urmă cu 17 ani, după ce au fost testate peste 80 de materiale. Încă de la lansare, Ecomix s-a bucurat de un succes continuu și astfel, a ajuns să fie disponibil în 30 de țări.

Ecomix este o alternativă viabilă la instalarea concomitentă a 3 filtre convenționale: de deferizare-demanganizare, de dedurizare și respectiv, filtrul de tratarea amoniului. Nu numai că veți economisi bani, dar nici nu va mai fi necesar deranjul presupus de montarea a încă două filtre.

Cele 5 materiale din care este compus Ecomix sunt:

– rășina inertă, care elimină fierul oxidat și conferă o distribuție uniformă în timpul spălării inverse.

– rășina FerroSorb, care reține fierul și manganul prin adsorbție.

– rășina HumiSorb, care reține substanțele organice naturale prin interacțiune electrostatică.

– rășina cationică, care elimină duritatea apei

– suportul de cuarț

Puteți găsi un filtru care folosește Ecomix aici:
https://www.imaconcept.ro/deferizare/filtru-ecomix-50/

Contact
Telefon
WhatsApp