EWAK 66 – Cel mai bun sistem de alcalinizare

Cel mai bun sistem de alcalinizare de pe piață la raportul calitate-preț este EWAK 66 și în articolul de față vom vedea în continuare de ce.

Electroliza

Apa alcalină produsă de către un sistem special este îmbogățită cu ioni de hidroxil. Molecula de apă este separată în ioni de hidroxil (OH-) și respectiv, de hidrogen (H+) prin procesul de electroliză. Apa rămasă nedescompusă este îmbogățită de către sistem cu ionii negativi și astfel,  sistemul oferă apă alcalină ionizată. Se poate vedea de ce procesul de electroliză este fundamental pentru orice sistem de alcalinizare.

În orice alcalinizator se află plăcuțe metalice care intră în contact cu apa și prin care circulă curent electric. Cel mai bun sistem de alcalinizare de pe piață, EWAK 66, dispune de plăcuțe care realizează electroliza într-un mod foarte eficient: au slot-uri pe suprafață care asigură circularea curentului electric și prin centru, nu doar prin marginile plăcuțelor.

Nici chiar sistemele aparținând celui mai renumit producător din domeniu nu dispun de această tehnologie cu slot-uri. Majoritatea celorlalte sisteme de pe piață dispun de o plasă care învelește plăcuțele metalice. Problema cu această soluție este că în ochiurile plasei se depun în timp minerale și va fi necesară curățarea lor.

Principalele beneficii ale lui EWAK 66

  • Design-ul elegant și convenabil: EWAK 66 este compus dintr-o baterie elegantă care se poate monta pe o suprafață din bucătărie, sau pe chiuvetă și respectiv, dintr-o unitate centrală. Deoarece sistemul este structurat astfel, unitatea centrală poate fi montată sub chiuvetă și spațiul din bucătărie va fi, deci, folosit mai eficient.
  • Sistemul de filtrareEWAK 66 este cel mai bun sistem de alcalinizare de pe piață și la capitolul filtrare. Apa trece prin mai multe etape de filtrare înainte de a fi ionizată. EWAK 66 dispune de 2 filtre interne cu 16 trepte de tratare a apei.
  • Afișaz electronic:  faptul că pot fi afișate pH-ul, ORP-ul și durata de viață a filtrelor este foarte util pentru operarea și mentenanța sistemului.
  • Doi robineți separați: în timpce unul dintre robineți oferă apă alcalină, celălalt oferă apă acidă. Apa acidă se poate folosi, spre exemplu, pentru înmuierea fructelor și a legumelor pentru a ucide microorganismele, sau pentru clătirea părului după șamponare.
Contact
Telefon
WhatsApp