EWAK 66 este cel mai nou sistem care produce apa alcalina ionizata din oferta IMA Concept si este cel mai bun de pe piata la raportul calitate-pret.

Elegant si simplu de folosit

EWAK 66 este compus dintr-o baterie care se monteaza pe chiuveta si pe care sunt plasate butoanele, precum si dintr-o unitate centrala. Unitatea centrala se monteaza sub chiuveta si nu ocupa spatiu pe suprafetele chiuvetei.

EWAK 66 este foarte simplu de folosit si dispune de doi robineti mobili. Robinetul de sus ofera apa alcalina si cel de jos, apa acida si astfel pot fi colectate ambele tipuri de apa.

Butoanele sunt simplu de folosit si sistemul dispune de 4 niveluri de apa alcalina, de 4 niveluri de apa acida si de un buton de apa pura.

Sistemul EWAK 66 dispune de cel mai sofisticat sistem de filtrare dintre toate alcalinizatoarele, acesta fiind alcatuit din 2 filtre interne cu 16 trepte de curatare si tratare a apei. Apa este filtrata chiar inainte de a fi ionizata.

Cele doua filtre dispun de membrane anti-bacteriene, un filtru de sedimente, carbune activ si argint. Datorita acestor doua filtre integrate, nu mai sunt necesare pre-filtrele. O functie foarte importanta este afisarea duratei de viata a filtrelor, iar cu ajutorul ei, veti stii cand este necesar ca acestea sa fie schimbate.

Placultele de electroliza

Placutele conventionale de electroliza au un neajuns in faptul ca nu circula curentul electric si prin centrul lor, ci  doar prin margini. Pentru a utiliza intreaga suprafata, uneori se folosesc plase care acopera placuta. Dezavantajul plasei consta in faptul ca pe ochiurile acesteia se depun minerale, iar in timp, acestea pot inngreuna ionizarea apei. Placutele alcalinizatorului EWAK 66 depasesc ambele dificultati: au slot-uri in centru care asigura circularea curentului electric, fara a retine minerale.

Beneficiile sistemului:

  • Noua placute din platina si titan: cu slot-uri integrate, dupa o tehnologie patentata.
  • Sistem electric SMPS: face posibil ca pH-ul apei sa atinga o valoare precisa
  • Mai multe niveluri de pH decat orice alt sistem de alcalinizare: 76 niveluri.
  • Afisarea pH-ului, ORP-ului si a duratei de viata a filtrelor.
  • Sistem de filtrare in 16 etape: niciun alt alcalinizator nu este dotat cu un sistem de filtrare la fel de bun.
  • Design foarte elegant, care se potriveste si celei mai sofisticate bucatarii.
  • Sistem automat de curatare care are capacitatea de a detecta contaminantii si astfel curatarea are loc doar atunci cand este necesar. Nu se consuma inutil apa si energie.
Contact
Telefon
WhatsApp