Tratarea apei

Tratarea apei

Apa este esentiala vietii pe Pamant, inclusiv vietii umane, dar si sanatatii umane. 60% din corpul nostru este alcatuit din apa, iar 75% din creierul nostru este format tot din apa. Apa este esentiala in reglarea temperaturii corpului, are rolul de lubrifiant al articulatiilor, al inimii  si al intestinelor. Fara apa, nu s-ar putea realiza digestia, metabolismul sau elminiarea toxinelor si fara ea nu ar fi posibil auzul si echilibrul. Pe suprafata tesutului pulmonar, apa contribuie la difuzia gazoasa, un proces esential respiratiei.

Deficitul de apa este o problema grava in organism pentru ca se inseamna ca celulelor din organismul nostru nu li se asigura suficienti nutrienti. In schimb, printr-o hidratare corecta tinem tensiunea arteriala sub control, dar reducem frecventa durerilor artritice, a colitelor si a migrenelor.

Apa este, desigur, cel mai sanatos lichid posibil cu care ne putem hidrata, este precum un elixir cu un aport in fiecare din procesele noastre psihologice. Gustul este categoric si el important, iar un gust bun face ca hidratare sa fie si placuta, nu doar sanatoasa. Insa, din cauza unor probleme ale apei, aceasta ajunge sa nu mai fie atat de sanatoasa pe cat este in mod natural.

Cele mai comune probleme ale apei  

Apa este pura doar intr-un moment al circuitului ei in natura, acela in care se evapora pentru a forma norii. Dupa ce apa cade sub forma de precipitatii si ia ulterior forma de apa din subteran sau apa curgatoare, ea intra in contact cu multi contaminanti. Apa care ajunge in casele noastre, mai ales daca este apa de put, este dura, poate fi contaminata cu bacterii, poate avea un gust si un miros neplacut, poate fi tulbure si incarcata cu sedimente. In cazul apei de retea, aceasta este adesea dura si are un continut ridicat de clor.

Ce cost implica tratarea apei?

Instalarea unui sistem de tratarea apei de ultima generatie este o investitie foarte buna:

- Previne scaderea eficientei energetice a centralei sau a boilerului si astfel, facturile la energie sau gaze nu se vor umfla in timp.
- Masina de spalat necesita mai putin detergent iar instalatiile si aparatele electrocasnice sunt protejate de depuneri.
- Apa tratata are un gust mai bun si de aceea, necesarul de cafea ce trebuie adaugat apei este mai mic.

Toate preparatele vor avea un gust mai bun: apa curata si limpede va da un gust mult mai bun cafelei, ceaiului, sucurilor si superlor!  Mancarurile fierte sau preparate in alt mod cu apa tratata vor avea un gust mai bun.

Ingrijire: Veti simti clar diferenta intre apa contaminata si cea tratata! Apa va face ca pielea dvs. sa fie mai catifelata.

Comfort: Tesaturile hainelor dvs. vor fi mai moi prin spalarea cu apa tratata. De asemenea si prosoapele vor fi mai moi si mai placute, intreaga familie putand sa se bucure de acest comfort sporit! Hainele preferate vor rezista mult mai mult timp, inclusiv din punct de vedere al culorilor.

 

 

Ne puteti contacta folosind formularul urmator:

Numele (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj